1

21 November j.l. heb je op mij en mijn Van Nicholas Zephyr de bewegingsanalyse losgelaten. Naast het instellen van de schoenplaatjes (meer naar achteren) en iets hoger zadel, heb je ook mijn stuur vervangen voor een smaller exemplaar (42 naar 40 cm) in verband met behoorlijke schouder- nekklachten.
Ik heb in verband met het weer nog geen tochten van meer dan twee en een half uur kunnen rijden, maar ik kan in ieder geval wel melden dat de schouder- en nekklachten stukken minder zijn. Ook heb ik het gevoel dat meer kracht op de pedalen te kunnen zetten. Dus tot nu toe een tevreden klant!
Ik ben vanmorgen in het ziekenhuis onderzocht door een orthopeed in verband met de slijmbeursontsteking in mijn linker schouder. De echo die hij maakte wees uit dat met mijn pezen niets meer aan de hand is, een injectie bleek niet nodig. Die milde klachten die ik nu nog heb heeft hij ter plekke al redelijk kunnen oplossen door wat manuele therapie op mijn nek en schouder toe te passen, een fysiotherapeut gaat mij nog nabehandelen om de schouder wat meer te mobiliseren. De orthopeed (die zelf ook fietst) vermeldde dat mijn klachten zeer wel mogelijk van het te brede stuur af kwamen. Erg blij met de meting dus!

Groeten, Bert

Door: Bert

Contactgegevens

Perfect Bike Fit

Ir. v.d. Banstraat 12-14
1755 NN Petten
Tel: 0226-381367
Fax: 0226-383338
www.beukersbikecentre.nl
info@beukersbikecentre.nl

© 2024 Perfect Bike Fit