Popometer
Perfect bike fit

ZADELMETING
Zitbotmeting met behulp van de Popometer… Een schoen moet passen – een zadel ook, wanneer een zadel niet past ontstaat er ongezonde druk, met andere woorden zadelpijn! De Popometer maakt het mogelijk om door middel van een afdruk van de zitbeenderen, de juiste en dus gezonde zithouding met laser op een zadel te projecteren. Op deze manier is het relatief gemakkelijk om met één blik vast te stellen of een zadel bij de anatomie van de fietser past of niet.
Met de speciaal ontwikkelde zadel-advies-software kan snel het passende zadel gevonden worden. Voor u een indrukwekkende ervaring. De probleemanalyse en uw wensen worden eenvoudig opgenomen. Op deze manier worden alle vragen en problemen over het thema zadels in één keer opgelost.

Hoe gaat het in zijn werk?
Voor de zitbotmeting gaat u op de Popometer-stoel met druk-board zitten. Hierdoor worden de zitbeenderen duidelijk op het druk-board zichtbaar (kleding kan bij de meting aangehouden worden). De afdrukken van de zitbeenderen worden met een stift gemarkeerd en op de lasermodule geplaatst. Met de lasermodule worden nu de drukpunten gefixeerd. Met behulp van het sjabloon kan nu de afstand tussen de zitbeenderen bepaald worden om vervolgens op het zadel geprojecteerd te worden. De maten kunnen nu gemakkelijk afgelezen en in de software ingevoerd worden voor de verdere advisering.

Prijs: €15.00 (kosteloos bij aanschaf zadel of fiets) Maak een afspraak

Contactgegevens

Perfect Bike Fit

Ir. v.d. Banstraat 12-14
1755 NN Petten
Tel: 0226-381367
Fax: 0226-383338
www.beukersbikecentre.nl
info@beukersbikecentre.nl

© 2024 Perfect Bike Fit