1

Hierbij de beloofde (eerste) feed-back.

Ik moet nog wel wat wennen aan de nieuwe manier van fietsen. De houding op zich is voor mij erg lekker. Ik heb nu echt het gevoel de fiets in de macht te hebben en heb niet meer het gevoel dat de fiets mij de baas is. Ook het schuiven over het zadel wat schraalheid veroorzaakte in liesstreken is ( over of komt dit door de balsem die ik bij jullie heb gekocht ?). In ieder geval is het weg en ik denk dat het door de afstelling komt.
Zadel naar achteren merk ik echt in de vorm van betere krachtoverbrenging omdat ik nu echt boven de bracket zit. Schoenplaatjes op de plaats is ook merkbaar, kortom veel goede acties.

Nu wordt het tijd om te wennen, want ik merk dat vooral de hamstrings nu meer moeten werken en dat voelt in het begin wel apart moet ik zeggen. Ook heb ik voor dubbel veranderd in compact dus daar zit nu ook gewenning in. Ik trapte nooit de 53 en altijd de 39. Nu alleen maar 50 dus daar zit natuurlijk ook wel een verandering.

Nek moet ook nog wat wennen dus ik denk dat ik advies opvolg om stuurbocht nog 2 graden te kantelen. Misschien kom ik dan helemaal top uit.
Tot zover !
Grt. Gerrit

Door: Gerrit

Contactgegevens

Perfect Bike Fit

Ir. v.d. Banstraat 12-14
1755 NN Petten
Tel: 0226-381367
Fax: 0226-383338
www.beukersbikecentre.nl
info@beukersbikecentre.nl

© 2024 Perfect Bike Fit