Zou het dit weekend dan eindelijk strandweer worden? Voor één fiets maakt het niets uit: de Storm Nalu is gemaakt voor het strand, weer of geen weer!

Net als afgelopen jaar is de Storm Nalu ook voor dit seizoen de ideale strandbike. Het frame is hetzelfde, maar de afmontage heeft wat kleine upgrades ondergaan. Uiteraard wordt de Nalu net als onze andere 29’er beachbikes met speciaal vet uit de scheepvaartindustrie afgemonteerd, zodat ook na een winter met strandtrainingen en strand races de fiets nog uit elkaar gehaald kan worden.

De Nalu is uitgevoerd met carbon voorvork, Schwalbe SUPER MOTO banden en heeft oa een Shimano XT achterderailleur, KMC ketting en afgedichte Shimano naven. En dat voor slechts €999,- inclusief bidonhouder en SPD pedalen!

Strandklaar en dit jaar niet alleen in het blauw/zwart, maar ook in het rood/zwart! Kijk voor de complete lijst met specificaties onderaan dit bericht

Wil je de fiets extra licht tunen volgens je eigen specificaties? Uiteraard is dat ook mogelijk, al zal er dan een ander prijskaartje aan hangen. Het Nalu frame is voor zowel schijfremmen als v-brakes. En zoals bij elke door ons geleverde fiets zorgen wij er voor dat je ook perfect op je strandbike komt te zitten door middel van een goede fietsmeting!

Bekijk op deze pagina meer foto’s. Maar om de Storm Nalu strandbike in het echt te bekijken, kan je natuurlijk altijd bij ons langs komen in de winkel.

·      Storm Nalu 2014
·      Carbon voorvork
·      Schwalbe SUPER MOTO 2.35 banden
·      Shimano Alivio shifters en remmen,
·      Shimano Triple Crankstel 44-32-22
·      Shimano V-Brakes
·      Shimano Deore voorderailleur
·      Shimano XT 9-speed achterderailleur
·      KMC X9 ketting
·      Afgedichte Shimano naven.
·      4ZA stuur, stuurpen, zadelpen en zadel.
·      Shimano SPD PDM-520 pedalen,
·      Zowel velgrem als schijfrem te monteren.

Strandfiets v brakes

Contactgegevens

Perfect Bike Fit

Ir. v.d. Banstraat 12-14
1755 NN Petten
Tel: 0226-381367
Fax: 0226-383338
www.beukersbikecentre.nl
info@beukersbikecentre.nl

© 2023 Perfect Bike Fit